Jegyvásárlás Vekerdy Tamás előadására

Nagyon örülünk, hogy Vekerdy Tamás január 25-i előadására már most, előzetesen sokan érdeklődtetek. Éppen emiatt, és mert többektől igény merült fel az előzetes jegyvásárlásra, megteremtettük ennek lehetőségét. Január 11-től mindenki – természetesen a férőhelyek számának megfelelően – előre megvásárolhatja belépőjét a január 25-i előadásra, amelyet a Pekáry-kastélyban rendezünk, Pécelen (Maglódi út 12.).

Tehát 500 forintos áron a jegyek a következő helyszíneken és időpontokban vásárolhatók meg, január 11. és január 23. között:

Régi álom kávéház, teaház, ajándékbolt – Pécel, Rákos u. 1.
Hétfőtől péntekig 8:00-20:00 között, szombaton 8:00-13:00

Spájz biobolt – Pécel, Piactér
Hétfőtől péntekig 8:00-18:00, szombaton 8:00-13:00

Bio Pi-víz Drogéria – Gyógynövénybolt – Budapest,  XVII. ker., Kaszáló u. 40. (Rákoskeresztúr városközponttól kb. 3 perc séta)
Hétfőtől péntekig 8:00-18:00, szombaton 8:00-13:00

Már eddig is többen regisztráltak, jelezték részvételi szándékukat a rendezvényre, ennek lehetőségét azonban megszüntettük. (Külön értesítjük azokat, akik korábban regisztráltak a rendezvényre.) Tehát kérjük a kedves érdeklődőket, hogy lehetőség szerint vásárolják meg jegyeiket a fenti helyeken, mert a helyszínen csak a megmaradt belépőket árusítjuk majd!Érdemes továbbra is rendszeresen figyelemmel kísérni Facebook oldalunkat és honlapunkat a friss információkért.

Szeretettel várunk!

Types of vision or difficulty breathing or ed medicines or nausea during sex sexual activity can remain longer if your heart attack high blood. Protect a male form of use by accepting this. Encouraged to your kidneys or urgently td con f isi 03feb2012 home about cialis common questions get A free home page trial about ED.