Adomány

Jól esik naponta érezni, átélni, hogy sokan melletünk állnak, drukkolnak nekünk, sokféle módon segítik egyesületünk munkáját. Mindezt nagyra értékeljük és hálásak vagyunk érte.
A továbbiakban is szívesen fogadunk mindenféle segítséget elérhetőségeinken, mert hiszünk a közösség erejében, és hogy együtt valóban elérjük céljainkat.
Persze felmerülnek olyan feladatok, amelyek megoldásához anyagi ráfordítás szükséges, mert más módon nem oldhatók meg. Jelenleg is egy ilyen nagy feladat megoldásán dolgozunk, és minden támogatásra szükségünk van.

A jövőnk

Iskolánk és gyermekeink is folyamatosan növekednek, és mára kinőttük jelenlegi épületünket. Többéves keresés és tervezés után megtaláltuk az ideális ingatlant, amellyel biztos jövő elé nézhet az iskolánk. Az új épület teret ad a növekedésre, mert arra is elegendő, hogy a későbbiekben egy óvodával és egy középiskolával bővüljön az intézmény, és a komplexumhoz tágas udvar is tartozik. Biztonságos működést nyújthat nekünk, mert a még kihasználatlan területeket is hasznosíthatnánk és ennek bevétele fedezheti a növekvő működési költségeinket. Olyan környéken helyezkedik el, ahol nagy igény várható az alternatív oktatásra.
A három éve elvetett magok most hozzák a bimbókat, és ideje a gyökereknek is biztos helyet találni, amelyek aztán hosszú évekig képesek lesznek minket fenntartani. A létesítmény egy új korszakot jelent a Christophorus Waldorf Iskola életében. A szülők és tanárok elkötelezett csapata készen áll a következő kihívásra, de az Ön segítségére is szükségünk van ahhoz, hogy eljussunk odáig.

Hogyan segíthetsz?

Fenntartható pénzügyi tervvel rendelkezünk az elkövetkező évekre, amelyekben az iskola a szülők és az állam folyamatos támogatásával és az épületből származó bevételekkel tud majd működni. Azonban a hosszú távú stabilitás eléréséhez az ön támogatására is szükségünk van.

Az épület megszerzéséhez, alapszintű felújításához és az első év működési költségeihez 70,5 millió forintot kell előteremtenünk.

Ez teszi majd lehetővé, hogy erős gyökereket eresszen a Christophorus Waldorf Iskola, ahol Magyarország következő generációját taníthatjuk.

Arra kérjük, hogy támogassa iskolánk jövőjét és a következő magyar nemzedék oktatását. Nincsen túl kicsi vagy túl nagy adomány.

Valamennyi adományt a kizárólag az iskolát fenntartó egyesület kap meg, és az összegeket kizárólag az új iskolaépület finanszírozására használjuk fel.

A pénzbeli adományokat bankszámlánkra várjuk:

10401945-50526790-89851005

Valamint a PayPal használatával is támogathatsz bennünket, csupán néhány kattintással!

A Donate gombra kattintva egyesületünk PayPal oldalára jutsz, ahol dollárban kifejezett összeggel juttathatsz számunkra pénzadományt a Christophorus Waldorf Iskola fenntartásához.

Köszönjük támogatásodat, adományodat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, keress minket bizalommal, ha bármilyen kérdésed vagy ötleted merül fel:

iskola@christophoruswaldorf.hu

 

 

Köszönjük a segítséget támogatóinknak:

Alkotó Élet Egyesület működését a Miniszterelnökség által irányított Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.

 

  
 
 
 
 
 
 
 
Az Alkotó Élet Egyesület  a 2017. évi LXXVI. törvény alapján külföldről támogatott szervezetnek minősül.